Jump to content

[Owner]Mihai

The BO$$
 • Content Count

  258
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

[Owner]Mihai last won the day on June 30 2020

[Owner]Mihai had the most liked content!

Community Reputation

7 Neutral

About [Owner]Mihai

 • Rank
  User
 • Birthday 03/20/1998

Recent Profile Visitors

2,255 profile views
 1. Salutare dragi jucători. Ataşez mai jos calendarul cu evenimentele care se vor desfăşura în această lună.
 2. [Owner]Mihai

  Salutare, dragi jucători. Următoarele modificări au fost aduse jocului: 1. Harta de evenimente a fost rezolvată; 2. Regulamentul a fost actualizat; 3. A fost crescută şansa de drop din cufere la harta Zin; 4. A fost crescută şansa de reuşită a îmbunătăţirii obiectelor; 5. A fost rezolvată reconectarea la dragon; 6. Au fost adăugate sunete pentru toate tipurile de caractere; 7. Au fost adăugate misiuni noi la Battlepass; 8. În arenă skillurile nu mai scad MP; Vă dorim un joc cât mai plăcut!
 3. [Owner]Mihai

  Salutare, dragi jucători. Următoarele modificări au fost aduse jocului: 1. Au fost adaugate 2 run-uri noi: - Turnul lui Nemere; - Purgatoriul iadului (Razador); 2. Au fost adaugate evolutii noi pentru cercei (abanos, cristal, ametist si lacrima cer), bratara lacrima cer si coifurile de nivel 60; 3. A fost adaugat sigiliul mistret (ofera 10% mobi); 4. Arena de duel din map2 a fost modificata: - Timpul a fost marit la 30 de minute; - Dupa ce mori skill-urile sunt incarcate la inceputul urmatoarei runde; - Se poate selecta pana la cat sa fie setul: 3, 5 sau 10; 5. Clopotul orhidee a fost adaugat in lada lui Azrael; 6. Dropul la piratii Tanaka a fost marit; 7. Dragonul rosu si metinul de foc au fost adaugate; 8. Au fost adaugate voucherele MD; 9. Au fost adaugate misiuni noi pentru battle pass; 10. A fost adaugata mapa de evenimente, unde se va intra cu un singur cont pe ip; Vă dorim un joc cât mai plăcut!
 4. [Owner]Mihai

  Salutare, dragi jucători. Următoarele modificări au fost aduse jocului: 1. Dropul la Yang de la nivelul 1 la nivelul 75 a fost mărit. 2. Dropul la medaliile de cal a fost mărit. 3. Arena pentru duel a fost adăugată. Aceasta poate fi accesată de la Yu-Hwan (map2). 4. Reconectarea în timpul unui run este, de acum, posibilă. Ultima locaţie rămâne salvată. 5. Magazinele offline au fost prelungite la 24 ore. 6. Finisajele, de acum, se pot împerechea şi se pot cumpăra câte 10 de la magazinul general. 7. Misiunile noi de Battlepass au fost adăugate. 8. Bonusul de pagubă competenţă a scutului titan a fost mărit de la 10% la 14%. 9. Bugul cu hiturile de pe cal la şaman a fost rezolvat. 10. A fost introdusă o opţiune nouă de a vizualiza numele (fără contur) pentru cei care au probleme cu FPS-urile. Aceasta se poate activa din Opţiuni joc selectând Nume limitat. 11. A fost adăugat sistemul de a căuta obiecte în magazine (shop search). 12. De acum, se pot pune câte 10 puncte la status apăsând CTRL + click. 13. Timpul de aşteptare la încărcarea jocului a scăzut. 14. De acum este posibilă selectarea vizualizării timpului de joc în formatul minute sau conversia acestora (zile, ore, minute). Selectarea se face apăsând pe timpul de joc. 15. Salvarea contului este acum posibilă, cu 4 sloturi. 16. A fost adăugată recompensă la fiecare prieten adus pe joc. Tot ce trebuie să facă este să se înregistreze folosind propriul link de înregistrare. Acesta este disponibil în stânga, la panoul utilizatorului opţiunea Invită prieteni, după login pe site. Recompensa constă în 50 MD pentru fiecare prieten adus care atinge cel puţin 50 ore de joc (3000 minute) şi nivelul 90. 17. Baza de date a protecţiei anti-hack a fost actualizată. Vă dorim un joc cât mai plăcut!
×