Jump to content
Sign in to follow this  
[CM]Catalin

Regulament

Recommended Posts

~ Echipa Jocului ~

Owner - Owner/Deţinător

CM - Community Manager

GM - Game Master

H - Helper

Membrii staff sunt persoanele care menţin capacităţile necesare pentru a ajuta la o mai bună desfăşurare a jocului/forumului. Jignirea acestora prin orice fel duce la anumite sancţiuni, depinzând de gravitatea faptelor.
 
~ REGULAMENT ~

1. Cererea de obiecte sau yang unui membru staff este strict interzisă.

2. Crearea caracterelor de joc care conţin cuvinte jignitoare/vulgare/sexuale/rasiste/blasfemice este strict interzisă şi se pedepseşte cu ban permanent.

3. Oferirea şi/sau folosirea de programe care vă oferă un beneficiu în joc şi/sau modifică buna funcţionare a jocului (hack) este strict interzisă şi se pedepseşte cu ban permanent / ban IP. De asemenea, jucătorii care ajută sau ascund alţi jucători care încalcă această regulă sunt sancţionaţi şi ei la rândul lor.

4. Înjuriile sau jignirile de orice fel la adresa staffului Metin2Fun sunt strict interzise şi se pedepsesc cu ban temporar sau permanent.

5. Crearea magazinelor private (offline sau nu) cu caracter ofensator va duce la ştergerea acestuia + mărirea/oferirea perioadei de mute a autorului.

6. Negoţul între servere (conturi/obiecte/yang) este permis atâta timp cât pe chat se foloseşte "dau aici pe acolo/dau acolo pe aici". Menţionarea numelui serverului pe chat se pedepseşte cu mute (după avertisment).

7. Negoţurile cu bani reali (inclusiv tentativele) sunt strict interzise şi se pedepsesc cu ban permanent. De asemenea, jucătorii care ajută sau ascund alţi jucători care încalcă această regulă sunt sancţionaţi şi ei la rândul lor.

8. Întrebările despre joc se adresează helperilor, iar dacă nici unul din aceştia nu este online, se poate adresa întrebarea şi unui membru staff.

9. Războaiele între bresle doar pentru puncte, folosind orice scuză sunt strict interzise. Ca prim avertisment aceasta va fi depunctată, iar la a 2-a abatere breasla respectivă va fi ştearsă.

10. Folosirea unui limbaj vulgar (înjurături) este pedepsită cu mute de la 10 min pana la 48h. De asemenea si inceperea oricărei certe in chat se pedepseste cu mute de la 10 min pana la 48 de h.

11. Helperii se ocupă de moderarea chatului în general, iar aceştia au obligaţia de a posta dovada pe un canal de Discord (ascuns jucătorilor) după ce dau un mute.

12. Este strict interzisă comunicarea datelor personale (profilul de pe reţelele de socializare, adresa personală, numărul de telefon, locul de muncă, etc. sau glumele pe seama acestor date) prin orice mijloace (şoaptă sau chat normal/strigă/breaslă/etc.). Singura modalitate prin care un jucător poate să comunice datele sale personale (nu a altor jucători) este şoapta/mesajul privat. Încălcarea acestei reguli va duce la banarea temporară/permanentă a jucătorului/jucătorilor.

13. Spamul inutil este interzis şi se pedepseşte cu minim 10 minute mute.

14. Ameninţările în viaţa reală sunt strict interzise şi se pedepsesc cu minim 24 ore ban. Hai să păstrăm o atmosferă cât mai plăcută şi fără certuri.

15. Orice bug descoperit trebuie raportat imediat unui membru al echipei. În caz contrar, jucătorul care face abuz de bug va fi sancţionat cu ban permanent/ip în funcţie de cât de gravă e situaţia.

16. Este strict interzisă aruncarea pe jos a obiectelor sau orice altă modalitate cu scopul de a crea lag. Jucătorul poate fi sancţionat la prima abatere cu ban timp de o zi, la a 2-a abatere cu ban timp de 3 zile, iar la a 3-a abatere cu ban permanent.

17. Acuzaţile şi informaţile false făcute sau transmise mai departe despre jucători (atât din joc, cât şi din viaţa reală) sau server cu scopul de a denigra, a înjosi sau care afectează într-un mod grav jucătorul sau serverul se pedepseşte cu ban temporar/ban permanent.

18. Crearea caracterelor cu nume asemănătoare celor deja existente cu scopul de a înşela sau defaima este strict interzisă şi se pedepseşte cu ban pe contul respectiv şi pe contul principal.


 
Acest regulament se poate modifica oricând fără să se anunţe acest lucru.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×